На момчето му подарила ДНК тест за Божиќ па така ја открила најмрачната семејна тајна

115

Со желба на своето долгогодишно момче да му купи совршен подарок за Божиќ, една девојка многу зажалила. Одлучила да му подари ДНК тест, а потоа на површина испливале мрачни семејни тајни.

Анонимната девојка приказната ја споделила на „Reddit“, а ние ви ја пренесуваме во целост:

„На моето момче за божиќен подарок му купив ДНК тест. Неговата мајка тоа го дозна и ме замоли сепак да не му го давам затоа што тој и неговиот брат се зачнати со донирана сперма поради тоа што нејзиниот поранешен сопруг не можел да има деца, а тие тоа не го знаат. Двајцата се возрасни мажи, а мене не ми е пријатно да го знам тоа, а моето момче да не знае ништо. Дали сум ‘безобразна’ доколку го направам тоа?“ – напишала девојката.

Што се однесува до коментарите многумина сметаат дека тоа сепак не е нејзин проблем и дека е потребно нивната мајка сама да им го соопшти тоа.

„Сакаш ли ваква голема вест да соопштиш пред празниците? Јас сигурно не би го направила тоа“ – еден од коментарите.