На девојките ќе им падне вилицата кога ќе го видат синот на најзгодниот српски политичар Чедомир (ФОТО)

61

Гледај го таткото, избери го синот, апсолутно може да важи и за српскиот политичар Чедомир Јовановиќ и неговиот наследник Михајло.

Многу девојки буквално одлепија по синот на политичарот откако видоа како Чедомир позира со неговиот син.

Судејќи по многубројните коментари синот на политичарот е копија на својот татко.

Михајло инаку неодамна замина на студии во странство, а Чедо по тој повод објави неколку емотивни фотографии со синот.

-Твоја е целата земја, се што е на неа и повеќе од тоа. Стана човек, сине мој, е една од пораките.