„Можам ли кај тебе во кревет?“ – Ана Севиќ се соблече во костим за капење, па доби неочекувана понуда

373

Ана Севиќ објави фотографија во костим за капење на социјалните мрежи, па следуваше лавина коментари.

На оваа фотка особено се воодушевија припадниците на посилниот пол кои објавија низа коментари, а мегу нив имаше и такви кои ја прашаа дали може да одат во кревет кај неа…

Сите летни патувања се откажани, но спомените од минатото остануваат. Во мислите сум веќе таму. Останете безбедни, останете дома, напиша пејачката.