МКВЕСТИ дознава: Денеска 178 ново заболени од ковид 19, од кои 108 се од Скопје

9164

Очигледно никако да успори вирусот ковид 19 во Македонија, напротив тој зема се поголем замав.

Според нашите извори, денес бројката на заболени е најголема до сега, односно дури 178 нови заболени, а од кои 108 се во Скопје.