Мистериозен авион слета на скопскиот аеродром

845

Денеска на „Фејсбук“ страницата на ТАВ Македонија беа објавени фотографии од мистериозен авион што слетал на скопскиот аеродром.

Се обидовме да стапиме во контакт со ТАВ Македонија, но од операторот на скопскиот аеродром бевме информирани дека засега немаат повеќе информации за леталото и причината за неговото слетување во Скопје.