Милјана Кулиќ откри со колку мажи спиела во исто време

420

Познатата ријалити ѕвезда  Милјана Кулиќ гостуваше во емисијата „Амиџи шоу“ и во таа прилика откри непознати детали од приватниот живот.

Познато е дека Милјана Кулиќ има бурен љубовен живот пред ријалити камерате, а водителот  Огњен Амиџиќ сега се интересираше со колку мажи спиела во исто време

„Милјана, дали некогаш си спиела со двајца мажи истовремено?“ – Беше прашањето на водителот.

„Да, со Огњен Амиџиќ и Зола, се шегувам, со Зола и Дарко Танасијевиќ. Шега на страна, секако дека тоа не се случи, Господ да ме чува“ – откри Милјана.