Метеж пред поранешна градска болница – донесени ранети мажи, претходеле пукотници во Љубош

90

Неофицијално, имало и пукотници. Влезот на болницата е блокиран од полиција.

Од автомобил со скршени стакла биле донесени двајца ранети мажи, вперено оружје и кон полицијата?!

Болницата „Свети Наум Охридски“ во моментов е блокирана од полиција