Мажите полудеа по жешката Ксенија од спотот „Фаворито“: Погледнете чија ќерка е (ФОТО)

270

Станува збор за Ксенија Кнежевиќ (24), девојка која на многу и падна на око, но мало кој знае чива ќерка е таа.

Станува збор за Ненад Кнежевиќ Кнез кој покрај Ксенија има уште една ќерка, Андреа (21).

Пејачот многу пати истакнуваше дека е горд на нив и дека е задоволен од тоа што постарата ќерка Ксенија тргна по неговите стапки.