Мажите најчесто ги коментираат фотографиите на Марјана, но овој пат таа на жените им „сервираше“ глетка за восхит (фото)

94

Секоја жена во својот плакар треба да има црна комбинација која ќе и прилега на нејзината конституција, а во истата ќе се чувствува пријатно и самоуверено.

Позната македонска Лото девојка Марјана Станојковска добро знае кој е вистинската комбинација што совршено стои на неа.

Бог ја дарил со таква маркантност што ретко кое око не би било љубопитно да и „фрли“ барем еден поглед, кој пак сигурно ќе се задржи подолго.

Кога жената е полна со самодоверба, тогаш тоа е евидентно – баш како кај Марјана, која секојдневно плени со својата харизма и атрактивна појава, пред камерите, непосредно, но и на социјалните мрежи каде знае да предизвика „хаос“.

Секоја фотографија на Станојковска е празник за очи ама последните од студиото за Лото извлекувањето, се во знакот на елеганцијата и женската маркантност во црна комвијација која совршено ја истакна нејзината витка линија, а пак русата коса беше контрастот на целината.

Нема маж кој не сака да гледа убава жена, а овој пат Марјана со модниот избор воодушеви многу дами, а жените многу потешки знаат вистински да и признаат на жена колку таа добро изгледа. Овој пат, марјана во тоа успеа.