Марко Миљковиќ ја нокаутираше Драгана Митар гола во бањата! (ВИДЕО)

498

Драгана Митар беше во бањата кога од другата страна  се собраа неколку задругари, меѓу кои и Марко Миљковиќ. Му падна на памет да ја шутне вратата од бањата, не знаејќи колку е близу од другата страна Драгана Митар во тој момент.
Вратата нагло се отвори и ја тресна во главата толку многу силно, што Драгана беше нокаутирана и првите неколку секунди не знаеше што ја снашло и каде се наоѓа.

Таа продолжи дезориентирано да се шета низ бањата во обид да се смири, несвесна дека во тој момент е сосема гола. Љубовникот на Драгана, Едис Едо Фетиќ беше исплашен и многу лут заради тоа што и се случи на Драгана, па дури и се обиде да скрши главната капија.

Погледнете ја целата ситуација во видеото во продолжение: