Макрон и Брижит во солзи: Погледнете го емотивното испраќање на Жан Пол Белмондо

40

Беше испратен на музика од Енио Мориконе од филмот Професионалец, една од многуте големи ролји на Белмондо.

Тоа што човекот почина на убави 88 години живот, не ги спречува душите да затреперат.

не ги спречува душите да затреперат.