Лајка: Овие 6 кучиња се подготвени за вдомување и го очекуваат својот сопственик

114

Шест прекрасни кучиња се подготвени за вдомување и го очекуваат својот сопственик. Овие шест миленици се меѓу првите бездомни кучиња кои по пријава на граѓани беа заловени и го поминаа хуманиот третман во прифатилиштето нa ЈП Лајка Скопје

Во моментов активно се работи на нивна социјализација и се бара нивен дом.

Доколку сакате да вдомите миленик обратете се во ЈП Лајка:

vdomi@lajka.com.mk или 022565859