Кошаркарска колумна со Димитар Младеновски-Милош Теодосич (ВИДЕО)

608

Еден од најголемите виртуози на кошаркарскиот терен. Човек со префинето чувство и надреална визија за креирање на магични кошаркарски моменти. И покрај повредите кој го мачеа изминатите неколку години, 33 годишниот ветеран сезонава покажа што се поседува. Трикови, виртуозни додавања, абнормални потези. Ви ги презентираме најубавите моменти на “волкот од Ваљево”, главниот организатор на Српската репрезентација, плејмејкерот на Виртус од Болоња. Милош Теодосич. Уживајте…

Димитар Младеновски