Ќуќа изгоре во Скопје – заборавен вклучен шпорет предизвика пожар

429

На 30.05.2019 година во 13:40 часот во СВР Скопје било пријавено дека на улицата „Тајмишка“ избувнал пожар во куќа сопственост на Р.Р.(48), најверојатно поради заборавен вклучен електричен шпорет.

Од екипа на Бригадата за противпожарна заштита Скопје пожарот бил целосно  локализиран.

Повредени лица нема.