Дојранска драма: Внукот го подбра стрикото – “Отепа те таа ракија”

155

На социјалните мрежи се шерува урнебесен коментар на внукот, кој го кара својот стрико, дека пиел многу ракија и дека треба да престане за доброто на фамилијата.