Какво време не очекува во април?

286

Не чека топол и сончев викенд во Македонија, а од понеделник со стартот на новиот месец не чекаат промени.

Според временската прогноза на Accuweather, времето во април ќе биде сончево и топло, но ќе има и денови со дожд и ветер.

Ова е деталната прогноза: