Кафеана „Лантерн“ – Место со модерен и единствен концепт за организација на најдобрите настани и корпоративни забави

154

Забави, коктел настани, родендени, корпоративни прослави, тим билдинзи…се само дел од случувањата кои може да ги креирате во кафеана „Лантерн“.

Стационирана во срцето на „Дебар маало“, кафеана „Лантерн“ нуди модерен концепт според светските трендови за организација на секаков тип на настани и прослави.

За дневни и вечерни случувања, ова место нуди уникатен дизајн со софистициран стил и креативност за секоја приказна која се создава.

Изберете уникатна локација за прослава на вашите најубави моменти!

Дозволете им на најдобрите да се погрижат за вашата корпоративна забава или приватна прослава.

Дополнителни детали во однос на менито дознајте на телефонските броеви : 071 361 751 и 071 295 311

Во продолжение погледнете ја галеријата со фотографии од последниот корпоративен настан кој беше во организација на „Лантерн“