Јелена Карлеуша отвори душа: „Бев на граница на очајот, на работ да извршам самоубиство“ (ФОТО)

176

Јелена Карлеуша не само белградска скандал дама, пејачка чиј секој потег будно ја следи јавноста, на и и надвор од музичката сцена и рамките на нејзината кариера.

Карлеуша е и една од ретките јавни личности која помина низ вистинска голгота по загубата на нејзината мајка Дивна, но и бројните љубовни скандали, особено  порно аферата со фудбалерот Огњен Врањеш. Откако, таа успеа да се избори и да излезе од депресијата во која западна со последици што се видливи на нејзиното тело, пред сè, косата, од која почнаа да и опаѓаат цели прамени поради преголемиот стрес.

Карлеуша отвори душа па призна без  да крие дека настаните од 2019 година и биле толку тешки што била на граница на очајот:

„Едвај чекав да заврши 2019 година затоа што беше пеколна за мене и мојот приватен живот! Имав дури и несреќа да почне да ми опаѓаат цели прамени од косата поради стресот. Среде сето тоа и мајка ми Дивна почина. Бев на работ да извршам самоубиство“ – открива Карлеуша и продолжува:

„Со душа чекав да заврши таа година и да започне во 2020 година, а потоа тоа се случи она што се’ уште трае во оваа 2020 година… Пеколот го смени името во корона и сите се затворивме во карантин по дома“ – изјави Карлеуша за „Скандал“.