Јелена Карлеуша цело време гледа во подот, за рака ја држи сопругот и не ја пушта

294

Глетка која ќе ве растажи, трагедија…

Јелена Карлеуша е скршена од болка, не може да зборува и целата се тресе. Комеморацијата за нејзината мајка Дивна Карлеуша само што започна, а пејачката не може да си дојде при себе.

Покрај неа цело време е сопругот Душко кој што ја држи за раце, а поп дивата не ја крева главата и постојано гледа во подот.

Првите фоотграфии од ожалостената Јелена се појавија на сите српски медиуми.