Излегоа видеа од прослави за 8ми март: Споени маси, жива музика, гушкања и љубење

319

Видеа и фотографии од прослави за 8 Март се појавуваат на социјалните мрежи. Со жива музика и споени маси, како и обиди да се задржи растојание – вака поминале вчерашните прослави на празникот.

Она што загрижува е што одредени угостителски објекти си дозволиле вакви организации, дури и во моменти кога се најавуваат построги рестрикции и можен полициски час, со цел намалување на ризикот на пренесување на коронавирусот.