Изберете една од понудените фотографии и дознајте каков љубовник сте

104

Зрачите ли со впечатлива сек*уална енергија, мирен љубовник сте или пак по малку таинствен?

Фотографијата која што најмногу ве привлекува открива каков љубовник сте.

Изберете една од понудените четири фотографии, онаа која што прва ве привлекла. Тоа открива некои работи за вашата личност, но и детали за тоа каков љубовник сте.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1. Мирен љубовник

Имате способност да делувате смирувачки на сè околу вас. Довербата и верноста ви се исклучително важни карактеристики кај партнерот. Исто така, вам ви е потребно малку повеќе време да се навикнете на нови луѓе, но кога еднаш ќе го поклоните вашето срце, многу сте верни.

2. Таинствен љубовник

На луѓето вашиот таинствен шарм едноставно им е неодолив. Вие сте многу свесни и привлечни, но ретко ја откривате вашата реална природа. Опојни сте и таинствени и никогаш не давате премногу – тоа го правите затоа што по малку стравувате да не бидете повредени.

3. Сакате безусловно

За вас може да се каже дека тежнеете да бидете со некој кој што ќе биде многу блиску до вашите идеали во животот, онаков каков што го замислувате – како во романтичните филмови. Многу сте романтични и се трудите да создадете такво чувство кога сте со некој кој што ви значи многу. Цвеќе, светло, свеќи… Многу детали, но очекувате еднаква безусловна љубов за возврат, а често и го добивате тоа.

4. Страстен љубовник

Животот без секс за вас е незамислив. Имате богат сексуален живот и токму вие сте тие кои што ја загреваат атмосферата во спалната соба. Зрачите со голема количина енергија и секогаш имате контрола врз работите – вашите партнери многу ве сакаат.