Хулк ја призна врската со внука на сопругата: Не сакам повеќе да кријам… (ФОТО)

225

Фудбалерот на кинески Шангај Шенхуа, Бразилецот Хулк ја напушти својата сопруга Иран Анџело по 12 години брак. Тоа и официјално го потврди, признавајќи дека е во врска со нејзината внука Камила.

Иран и Камила

 

 

 

 

 

 

 

Хулк се призна на социјалните мреж испраќајќи јасна порака.

„Одлучив да ја оставам мојата долгогодишна партнерка. Моја нова девојка е нејзината внука Камила. Во саботата ги повикав родителите на Камила и нејзиниот брат да ја формализираме нашата врска. Се почна во октомври и повеќе не сакам да кријам. Мојата позиција е транспарентна и не сакам никого да лажам“ – напиша Хулк.