Хедер Локлир од “Династија” се обидела да се самоубие

821

Американската актерка Хедер Локлир се обидела да си го одземе животот.

„ТМЗ пишува дека член на семејството на актерката повикал помош бидејќи таа се заканувала со самоубиство, по што била пренесена во болница на психијатриско одделение. Роднината истакнал дека ја нашол Хедер како избезумено шета низ куќата и бара пиштол за да се самоубие.

Овој инцидент се случува само неколку месеци откако актерската ѕвезда е уапсена за семејно насилство.