Голи на Велосипед, традиционално се одржа во Торонто (ФОТОГАЛЕРИЈА)

816

Во Торонто, Канада, традиционално се одржа манифестацијата голи на велоспиед. Голите велосипедисти гордо возеа ни најзначајните места во Торонто, измамувајќи погледи и насмевки од страна на жителите.