Гоца Тржан зборуваше за се*сот за една ноќ: „Му реков, одам да се туширам, а ти“

283

Гоца Тржан гостуваше во емисијата „Магазин ин“ и отворено зборуваше за секс за една вечер.

Пејачката ги објасни мислењата дека за заљбувањето служи како оправдување за таквата авантура за многу жени, но и дека таа лично нема ништо против.

“За жените, за заљубувањето служи како изговор за сексот за една ноќ, имам слушнато илјада мои пријателки кои се заљубиле и еднаш биле интимни и одговорот е како” страшно се за заљубив “. Каде се за заљубивте еднаш? Додека не пораснаа и станаа искрени со себе, па рече: „Видете, го сакам ова момче, сега, вечерва и никогаш повеќе“, рече Гоца, а потоа призна дека имала секс за една ноќ.

“И јас го имав тоа, му реков на едно момче:” Сега ќе се истуширам, а ти да излезеш “. Тој беше шокиран. Имам право да го кажам она што мислев дека ќе се случи еднаш, не ми се допаѓаше “, заклучи Гоца.