Го исече дното од пастата за заби и доби нешто генијално што ќе можете да го користите секој ден

377

Го исече дното од пастата за заби и доби нешто генијално што ќе можете да го користите секој ден

Скромната туба за паста за заби може да биде корисна многу повеќе отколку што мислите – ќе решете неколку проблеми во кујната.

Ако обожавате да правите колачу, сигурно знаете колку е важно украсувањето, а за да бидете попрецизни, можете да ја искористите тубата за да ги направите вашите слатки неодоливи бидејќи можете да ја користите како шприц.