ФОТО: Како некогаш – Антиќ и Гечевски еден на еден

244

Своевремено, во не така далечното минато Тодор Гечевски и Перо Антиќ важеа за носечка сила на македонската кошаркарска селекција.

Тандемот под обрачите сега повторно се обедини, но како водечки лица на кошаркарската федерација. Антиќ е претседателе, додека Гечевски е спортски директор.