ФОТО Хаос на „Рекорд“ во Скопје – Принцот го нема, остана само коњот!

345

Низ скопските улици, поточно на „Рекорд“ во Центар пред 15- ина минути е фотографиран бел коњ.

Читател на „Убавина и здравје“ ни ја испрати оваа фотографија, а прашањето кое што се наметнува e дали коњот го чека принцот или обратно.

Како и да е, сите оние дами кои што го исчекуваат принцот на бел коњ, да знаат дека каде и да е ќе пристигне.

Додуша, прво мора да си го најде коњот кој што го изгубил на „Рекорд“, но се во свое време…

Не заборавајте, кој чека, ќе дочека! Е сега дали коњ и принц, или само коњ, останува да видиме!