(ФОТО +18) И ова го има на Охридските плажи!

6186

Пољаци ги „поганат“ Охридските плажи со асоцијално однесување. Претпладнево невообичаена случка на плажата Лабино, од која охриѓани останаа вчудоневидени.

Дознаваме дека туристите на фотографијата се од Полска, кои се возеле со чамец. Тие побарале да бидат оставено на плажата Лабино во стариот дел на Охрид, по што настанаа овие фотографии.