Емина Јаховиќ ја „извади“ сестра си на мегдан (ФОТО)

171

Поп-пејачката Емина Јаховиќ одлучи на своите следбеници на Инстаграм да им ја претстави постарата сестра Сабина Јаховиќ, со која досега нема позирано во јавноста.

Јас и мојата постара сестра, иако таа не изгледа како да е постара. Академскиот граѓанин во семејството. Дозволете ми да ве запознаам со докторката Сабина Јаховиќ“, Емина објасни во описот на фотографијата.

Покрај Сабина, Емина го има и постариот брат Мирсад Туркџан, кој беше познат турски кошаркар.