Елизабет Харли има 53 години, а погледнете како изгледа во костим за капење

1331

Британската актерка Елизабет Харли има 53 години, а изгледа дека е една од оние жени кои со годините изгледа се подобро.

Убавата Лиз објавила фотографија во едноделен костим за капење кој самата го дизајнирала, а кој би го носел подобро од таа самата.

Инаку, Елизабет е мајка на 16-годишниот Демијен, чиј татко е американскиот бизнисмен и продуцент Стив Бинг.

Еднаш актерката рекла дека би сакала нејзиниот син засекогаш да има своја соба во нивниот дом.

“Ја обожувам ситуацијата во која различни генерации живеат заедно. Би била пресреќна кога Демијан би ја задржал својата соба во нашата куќа дури и кога оди да живее на друго место”, рекла таа неодамна.

Кој би рекол дека прекрасната Елизабет има 53 години.