Екипите на ЈП Водовод и канализација утрово на терен – се чистат шахтите, сливниците и дел од атмосферската канализација

457
Екипите на ЈП Водовод и канализација – Скопје, од утрово се повторно на терен, со цел проверка и чистење на шахтите и сливниците, дел од атмосферската канализација, како резултат на големото и силно невреме кое го зафати скопскиот регион.
Со цел превенирање на такви и слични ситуации, како и овозможување на непрекината функционалност на атмосферската канализација, екипите на претпријатието, остануваат на терен, на целата територија на град Скопје.