Едноставен трик со кој никогаш нема да ви се замаглува стаклото во кола

243

Постои паметно решение за кое не ви треба ниту труд ниту пари.

Најголем проблем за возачите во текот на есента и зимата кога температурите се ниски, се замаглените стакла, особено ако се брзаме некаде.

Постои паметно решение за кое не ви треба ниту труд ниту пари.

Земете една чорапа од дома, па ставете песок во неа, а потоа затворете ја и врзете чвор. За да бидете сигурни дека нема да се скине, врз чорапата ставете ја и другата чорапа од парот.

Ставете го ова под седиштето или на шалтаблата.