Еден хороскопски знак крие најмногу љубов во своето срце

102

Луѓето мислат дека сте вистински песимист, но вие сте всушност вистински реалист! Можеби не ја гледате чашата како полу-полна, но затоа сте свесни дека ви недостасува вода и дека наскоро ќе ви е потребно уште вода.

Не разбирате зошто некои луѓе мораат да бидат перфекционисти (вам ви е добро иако не сте совршени).

Вистински пример кој опишува колку сте практични, иако не сте совршени: иако сте повикани на забава која знаете дека ќе биде досадна, нема само да отидете, туку ќе го извлечете максимумот од таа ситуација! И ако останете дома и тоа ќе ви биде супер, затоа што знаете како да уживате.

Луѓето никогаш нема да сфатат како можете да бидете толку независни. На Биковите не им е потребен никој, одлично функционираат сами со себе и се забавуваат. Не би било ништо страшно и да останат сами на пуст остров, затоа што и таму одлично би се снашле, забавувале и уживале.

На прв поглед луѓето можат да заклучат дека сте ладни, но под сето тоа се крие едно прекрасно, топло и нежно суштество. Од сите хороскопски знаци, Биковите можеби делуваат најладно, како ништо на овој свет да не може да ги помести, но нивните пријатели знаат колку љубов, чувства и топлина се кријат во срцето на еден Бик! Пријателите во секој момент можат да ви се обратат за услуга, затоа што Биковите даваат сè што имаат ако тоа е потребно! Пари, разговор, гардероба, време… На своите пријатели им нудите сè што имате и секогаш можат да ви се јават, за што било.

Пријателите знаат дека кога ќе ви доверат тајна – тоа е сочувано до крајот на животот! Партнер, пријател, семејство… Кој и да се обидува да ви извлече нечија тајна, нема да успее во намерата.

Немате време за патетики… Доколку патетиката вмеша прсти, ќе се откажете од сè додека не ја пронајдете личноста која 100% ви одговара. Не е фер, но Биковите така го прават тоа.

Кога ќе замислите нешто, нема да се откажете додека не го остварите тоа.

Звучи како тврдоглавост, нешто што навистина е едно од главните обележја на Биковите, но благодатејќи на таа тврдоглавост, упорност и истрајност – нема цел која не сте ја оствариле. Браво!