ДВА МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТА – ПРЕКУ ТРИ МИЛИОНИ ДЕНАРИ!

24

Најупорните и најсреќните играчи на видеолотариските терминали
минатава недела се израдуваа на две богати МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ
добивки, кои заедно надминуваат сума од три милиони денари.

Првиот МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ се падна во Гостивар, во четвртокот, на 16
септември, а неговиот добитник В.З. изброја 1.705.024 причини за радост.
Три дена подоцна, во неделата слична вест стигна и од скопското село
Јурумлери, за МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ, со кој добитникот Г.Т. освои 1.667.836
денари. И двајцата добитници посакаа својот идентитет да го задржат во
тајност.

МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ е добивката, која секој сака да ја добие со
видеолотариските терминали насекаде низ Македонија. Играјте за суми од
1.200.000 до 1.800.000 денари, но играјте одговорно