Доктор Симона Поповска сите знаеме како изгледа во бел мантил, а вака изгледа кога ќе се соблече во бикини (фото)

467

Македонската пејачка Симона Попоска, покрај естрадната кариера, заврши и студии по медицина, поточно стана доктор кардиолог.

За нејзините ангажмани и активности кога е во прашање нејзината друга професија поточно доктор Симона, таа е облечена во бел мантил и подготвена да ги извршува своите обврски.

Откако стана дипломиран медицинар, пејачката и докторка Симона Поповска специјализираше на Клиниките во Скопје, но паралелно со тоа реши да си го пополни времето со ново работно место во еден центар за убавина во Скопје.

ФОТО: ПРИНТСКРИН/ИНСТАГРАМ/СИМОНАПОПОВСКА

Кога станува збор за сцената и јавните настани, Поповска белиот мантил го заменува со секси и атрактивни комбинации кои одлично и прилегаат на нејзината фигура.

Меѓутоа, деновиве Симона ниту го облече белиот мантил, ниту пак некоја секси комбинација.

ФОТО: ПРИНТСКРИН/ИНСТАГРАМ/СИМОНАПОПОВСКА

Напротив, секси докторката се соблече, па ментилот и комбинациите ги остави во гардеробер, па се соблече во бикини.

Како и многу други јавни личности кои го искористија летото да заминат некаде на одмор и да уживаат во плажите, така и доктор Симона ги полнеше батериите.

Имено, Поповска во кратките приказни на „Инстаграм“ сподели фотографија од костим во капење каде наѕираат нејзините стомачни.

ФОТО: ПРИНТСКРИН//ИНСТАГРАМ/СИМОНАПОПОВСКА

Веруваме дека Поповска собра енергија за новите активности.