„Дежурните“ твитерџии за исчезнувањето на Мијалков: „Да се собереме вечерва пред Универзална да му посакаме добар пат на Мијалков“

209

Како што знаеме, досегашните мерки на претпазливост на Мијалков му се сменети со куќен притвор, но тој не е во неговиот дом на Водно, а полицијата не успеала да го најде ниту во „Мериот“.

Од досега познатото, министерството за внатрешни работи ќе бара да се издаде наредба за распишување на меѓународна потерница по Сашо Мијалков, кој е недостапен за надлежните органи.

Ова е настанот кој што веројатно ќе го одбележи денешниов ден, а „дежурната Твитер екипа“, како и секогаш така и денес не остана имуна на шегите кои што ги смили.

Ова се дел од нив: