Делови од Центар, Сарај, Ѓорче Петров, Бутел и Студеничани утре без струја

0
90

Дел од корисниците лоцирани на улицата „Димитар Пандилов“ од објектите од бр.10 до бр.33 утре, од 8:30 до 16 часот, ќе останат без електрична енергија.

Во периодот од 9 до 15 часот утре без струја ќе бидат дел од корисниците од селата Семениште и Чајлане и дел од корисниците од улиците „4“, „6“ и „7“ во селото Батинци.

Од 6 до 8 часот без снабдување со електрична енергија ќе бидат дел од корисниците од селата Сарај, Љубин, Глумово, Шишево, Матка, викендици Матка, Ласкарци, Паничари, Кондово, Радуша, Дворце, Семениште, Чајлане, Долно и Горно Свиларе, Рашче, Копаница, Бојане, Арнакија, Буковиќ, Раовиќ, Грчец, Чичино село, Кучково, викендици Кучково, Грачани и Веле поле.

Во периодот од 8:15 до 12:30 часот без струја ќе бидат корисниците од улиците „Коста Ристовски“, „Хо Ши Мин“ и „Софре Марковски“.

Како што информира Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, прекините се поради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here