Дарко Лазиќ кука и плаче: Марина го напуштила домот, пејачот ја преколнува да се врати

203

Пејачот Дарко Лазиќ и неговата свршеница Марина Гагиќ ставија точка на нивниот љубовен однос.

Наводно Марина отишла кај своите родители со синот Алексеј, додека Дарко цело време ја моли да се смират.

Нивниот однос е затегнат веќе некое време. Марина не сака да се помири со тоа дека Дарко ништо не слуша. Доаѓа доцна дома, постојано е во центар на скандали и не и годи лошата медиумска слика за целото семејство – раскажува добро упатен извор.

Дарко се пожали на пријателите дека љубовта пукнала и дека постојано плаче и кука за синот Алексеј. Сака повторно семејството да го врати во нормала, заклучува изворот.