Да не знаеш дали да плачеш или да се смееш: Ова е можно само во супермаркет во Македонија (ФОТО)

426

Купувај домашно, грчки сливи! Или може Грција си ја чувствуваме како домашна?

Погледнете ја фотографијата во продолжение и дознајте за што всушност се работи: