Бокс корнер со Димитар Младеновски-Следните 10 големи имиња (ВИДЕО)

473

Ако можеме да сметаме на нешто со сигурност, тоа е плејадата на нови, талентирани боксери со огромен потенцијал. Во ова време, кога сите големи борби се откажани (на неодредено време) ви ги презентираме најперспективните 10 имиња кој би требало да го раздрмат рингот! Уживајте…

Димитар Младеновски