Без струја утре делови од Карпош и Сарај

1037

Без струја утре ќе останат дел од општините Карпош и Сарај.

Од РЦУК Скопје информираат дека во периодот од 9:00 до 13:00 часот без електрична енергија ќе бидат корисниците на дел и од ул.„Московска“ во општина Карпош.

Без струја од 12:00 до 13:30 часот ќе бидат корисниците од Горно Нерези, Етно Село во општина Карпош и селата Крушопек и Горни Крушопек во општина Сарај.