Бекамови ги налутија соседите: Не сакаат да живеат во нивна близина, многу биле бучни!

81

Дејвид и Викторија Бекам имаат големи планови за нивниот дом во Котсволд. Сакаат да направат куќичка за обезбедувањето за да може имотот и куќата да се надгледуваат 24 часа, тунел под куќата, вински подрум и големо езеро за пливање.

Овие планови воопшто не им се допаѓаат на соседите, кои веќе им се обратиле на властите и побарале од нив да ги спречат Бекамови да ги направат сите овие градби во селото.

„Тие сакаат да го донесат предградието во селото. Ако ги сакаат сите тие работи, зошто не си најдат имот што ќе биде доволно голем за да го собере сето тоа.

Бесните жители на селото се плашат дека проектот ќе придонесе да се градат повеќе такви објекти во иднина и дека таквите проекти ќе бидат погубни за околината.

The lake takes up a huge area and is 91 meters wide