Ана Севиќ важи за атрактивна пејачка, а вака изгледаше на село пред седум години (фото)

73

Пејачката Ана Севиќ го привлекува вниманието каде и да се појави, а во последно време со своите провокативни фотографии на социјалните мрежи добива само позитивни коментари.

Како што сака да биде во модата и да ги прати трендовите во светот, Севиќ исто така сака и патувања на егозтични дестинации каде што ужива со своето момче и ќерката Лорена.

Ана денес важи за една од најатрактивните пејачки во регионот, меѓутоа можеби многумина заборавиле како изгледаше пред да се омажи за пејачот Дарко Лазиќ.

Пред да започне да се занимава со јавна професија, пред седум години Ана изгледаше потполно различно.

Во тој период, Ана преферила да живее на село и дружење со домашните животни.

Вака изгледаше Ана пред седум години.

ФОТО: ПИНК.РС