Александра Накова ги извади градите на мегдан (ФОТО)

189

Гевгелистаката убавица и модел, Александра Накова, периодов е постојано актуелна во медиумите. Бидејќи пред неколку години беше во медиумска илегала, сега за да надомести „бомбардира“ со обави на социјалните мрежи кои окото тешко може да ги игнорира.

 

Време за разголени фотографии од Накова, а особено од нејзиниот најсилен атрибут- раскошната силиконска предница.

Досега сме ја виделе во најразлични разголени и провокативни изданија, но овој пат иако е обчелена, нејзините гради кои едвај се покриени, никогаш досега не ги овековечила во ваков кадар од кој ќе поцрвените… Не од срам, туку од возбуда!

ФОТО:ИНСАТГРАМ/АЛЕКСАНДРАНАКОВА

Овој стајлинг за неа вредеше да биде фотографиран во неколку пози, а ако на фотографија изгледа вака, во живо без сомнеж била магнет за влажните погледи на сите присутни во локалот каде што се појавила.

Особено за оние машките, кои почестени од глетката на крај скапо ќе ја платат сметката. Ако се во женска придружба – опасност од љубомора и кавга, ако се сами или  во машко друштво, Накова подолго ќе ги „закова“ за шанкот , масата или сепарето, па накрајот  долгото гледање во разголените гради на гевгелискиот „ангел на гревот“, ќе им се одрази на… цехот!

Но, за ваков поглед, вреди да се плати… Зашто што повеќе пиеш, Накова ти станува се’ поблиска… Ако не друго, барем во мислите и фанатазијата!