Алармантна состојба на пристаништето во Охрид

148

Пристаништето во Охрид е во очајна состојба. Неопходно е да се реконструира бидејќи со доаѓањето на зимата уште повеќе ќе се оштети поради обилни врнежи од дожд и снег.

Денеска реагираше здружението на едриличари на својата фејсбук страница за неопходноста од реконструкција на пристаништето.

loading...