АКО СЕ ЗАСЕКИРАВТЕ ЗА ЖЕРЕМИ МЕНЕЗ

142
Поранешниот француски репрезентативец држеше добра линија на клубови како Монако, Рома, ПСЖ, Милан, Бордо. Сега игра за францускиот второлигаш Париз, што значи не останал на таа линија.

Пред месец и нешто новинарски екипи го чекаа пред кола на аеродром. Им излезе маскиран со зевање, им стоеше со грб, а потоа на 1:52 бутна навивач.

Пред месец и нешто новинарски екипи го чекаа пред кола на аеродром. Им излезе маскиран со зевање, им стоеше со грб, а потоа на 1:52 бутна навивач.