Акциониот јунак кој е во брак со жената со која двапати се венчал – ја покажа другата страна, но и дека во 60-те години го красат „опасни“ мускули

399

Жан-Клод Ван Дам им предложил на „AaRON“ да настапи во нивниот спот затоа што ја обожува нивната музика.

Акциониот јунак Жан-Клод Ван Дам во 60-та година од својот живот е во одлична форма и не ја изгубил својата сила.

Ван Дам, кој што е познат по изведување на шпага, настапил во спот на музичката група „AaRON“, за песната „Ultrareve“.

Имено, белгискиот мајстор за боречки вештини им се јавил на музичарите:

„Жан-Клод ни се јави и ни рече колку таа песна му значи. Ни предложи неговата ќерка да го режира спотот кој што беше снимен во Лос Анџелес. Така сонот стана реалност“ – изјавиле тие.

Во снимањето исто така учествувал и синот на Ван Дам, Кристофер, кој што работел како камерман.

Во спотот Ван Дам заиграл и извел неколку одлични боречки вежби и повторно покажал дека е во неверојатна форма.