Адам Лабунски запеа и на грчки во таверна во Тасос (ВИДЕО)

1823

Адам Лабунски, пејачот кој го познавате од натпреварувањата во Гранд Ѕвезди, сега е на одмор во Грција. Тој во една таверна во Тасос, запеа грчка песна. Погледнете:

❤️

Posted by Adam Labunski II on Friday, September 13, 2019