6 реномирани компании од фармацевтската индустрија ВРАБОТУВААТ

2258

Доколку имате развиени комуникациски и презентерски вештини и доколку сакате да бидете дел од интернационална компанија аплицирајте за некоја од следниве позиции:

Дипломиран фармацевт и фармацевтски техничар

Фармацевтски техничар

Одвојувач на лекови

Доктор по општа медицина/Фармацевт/Стоматолог

Веледрогеријата Виола Трејд има потреба од:

Комерцијалист/Администратор

Фарма Прима со отворена позиција за:

Спремач-Шофер

РЕНОВА ВРАБОТУВА: 3 СЛОБОДНИ МЕСТА

Друштво за производство, трговија и услуги
РЕНОВА ДОО експорт – импорт с. Џепчиште, Тетово

Објавува ОГЛАС за вработување на:

Инженер за ИТ и одржување

Менаџер за маркетинг

Графички Дизајнер

Ројал Органик Југо вработува на осум работни места

Ројал Органик Југо ДОО Скопје е компанија од странство за инвестиции во Р. Македонија и има потреба за вработување на нови лица во областа на репроматеријали за Фармација, Козметика и Органска Храна:

Економист / Книговодител / Помошник книговодител

Офис менаџер

Мобилен асистент / Техничка секретарка / Презентерка

Агроном